OldStars Badminton

Badminton is een leuke snelle sport voor iedereen. Of je jong of oud bent, sportief of iets minder er is altijd een badmintonniveau dat je aan kunt. Kijk zomers maar eens om je heen. Op straat of op de camping zie je vaak mensen een shuttletje slaan. In Nederland beoefenen zo’n 300.000 mensen deze sport. Een vijfde daarvan is aangesloten bij Badminton Nederland, de badmintonbond die de competities, toernooien e.d. regelt. Als wedstrijdsport is badminton een dynamische sport. Snelheid en souplesse spelen in de

wedstrijden een grote rol. Een smash in het badminton gaat sneller dan de hardste service in het tennis! Badminton is ook een olympische sport .
 
Onze vereniging is in 2022 begonnen met Oldstars badminton. 
 
Bij Dropshot kan iedereen badmintonnen op zijn eigen niveau,
De club bestaat in 2024  50 jaar!
De club heeft zo’n 68 leden en de vaste speeldag/avond is maandagmiddag, dinsdagavond en donderdagavond in de Menterne in Muntendam.
Naast badminton is er uiteraard ook ruimte voor gezelligheid!

De eerste 3 keer kunt u gratis meespelen!

Racket kunt u lenen!

als u lid wordt betaald u € 33.50 per kwartaal

Meer info bij Trijnie de Roo  0625521213 mail: trijnie.deroo@ziggo.nl

 

 

Bekijk hier het youtube filmpje welke de ouderenfonds heeft gemaakt over oldstars badminton op onze vereniging.

De zomervakantie / zomerstop van 2023 is voor een groep senioren goed benut. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd door de leden om samen iets leuks te doen. Waaronder een fietstocht en een bezoek aan Appingedam.

 

De reacties waren lovend en voor herhaling vatbaar !