Leden

Even voorstellen…

Naam : Frans

Speeldag : Maandagmiddag

Frans is mijn naam..ik woon in Muntendam Ik speel mee op maandagmiddag met de Old Stars en waarom ik dat doe? Bewegen is goed voor mijn lichaam en wie weet is het ook goed voor mijn “buikje” Help jij ook mee mijn buikje een beetje weg te werken..Kom maar op!


Naam : Geertje Swierstra

Leeftijd : 68

Speeldag : Maandagmiddag

Ik ben Geertje Swierstra en woon in Sappemeer. Ik ben bijna 68 jaar oud en speel met de Old Stars op de maandagmiddag in De Menterne. In de regiokrant werden er spelers gevraagd voor een 60 plus clubje. Dit leek me wel wat en heb me aangemeld. Ik heb ooit in het verleden recreatief gebadmintond bij BAHOSA.

Je bent lekker lichamelijk bezig en dat is een goede tegenpool voor het mentale deel. Het is een leuke club mensen bij elkaar o.l.v. Trijnie de Roo.


Naam : Hans de Jonge

Leeftijd: 58

Speeldag : Maandagmiddag / dinsdag- en donderdag avond

Ik ben gaan sporten nadat ik meer last van hartkwalen kreeg ik kreeg het advies van de fysio cardiology daar deden we een beetje badminton en dit beviel mij best aardig zodoende op zoek gegaan en bij D.S. 74 uitgekomen ik vind het heerlijk om te doen en niet om te winnen maar gewoon voor het spel en voor wat sociale contacten en uiterraad veel lachen.

Ik raad ieder aan om eens te komen kijken wie weet trekt het jou ook wel aan.


Mijn naam : Hilda Boiten van der Veen

Leeftijd : 57 jaar

Speeldag : Dinsdagavond

Ik speel met veel plezier op dinsdagavond badminton bij Dropshot ’74 in de Menterne in Muntendam. Al meer dan 27 jaar ben ik lid van deze gezellige vereniging!

Zou leuk zijn wat nieuwe mensen te ontmoeten die ook met ons willen mee sporten…Je kunt op maandagmiddag, dinsdag en donderdag avond spelen …altijd wel een groep waar je qua je badminton niveau tussen past..neen dus contact op met de vereniging.


Mijn naam : Ruud Bloembergen

Leeftijd : 70+

Speeldag : Maandagmiddag

 Ik heet Ruud en ben de 70 gepasseerd.

Bewegen is belangrijk “zegt men” dus…. Sinds december 2021 ben ik weer gaan badmintonnen. Ik heb meegedaan aan de Kick-off in Muntendam en was meteen weer enthousiast. Ik had al enige ervaring omdat ik vroeger ook heb gebadmintond. Ik speel op de 7 en naast flink bewegen lachen we ook veel, mede doordat onze spieren en botten niet altijd goed mee bewegen. Bewegen is gezond…maar lachen en sociale contacten zijn net zo belangrijk. Dus…kom bij de 🏸club en lach 😃en sport met ons mee. See you! Groeten Ruud


Mijn naam : Jan Hut

Leeftijd : 63

Speeldag : Maandagmiddag

Ik sport omdat

1. Bewegen belangrijk is.

2. Omdat badmintonnen een hele leuke sport is waarbij je zelf je grenzen kunt bepalen.

3. Omdat het gezellig is.

4. Goed is om calorieën te verbranden.


Mijn naam : Harma Schipper

Leeftijd : 58

Speeldag : donderdag

Ik ben weer gaan sporten omdat ik merkte dat mijn conditie achteruit ging en ik bij het minste of geringste spierpijn kreeg. Op een bepaald moment ga je de combinatie van een zittend beroep en ouder worden merken in je lijf. Ik heb heel lang alleen gewandeld maar miste het meer intensief bezig zijn. Bij het bedenken wat ik wilde gaan doen viel er heel veel af: niet sporten in m’n eentje, geen tijd en zin om te sporten in competitieverband, niet iets willen doen waarvan ik niet wist of ik dat zou kunnen, niet in groep met mensen die allemaal een stuk jonger (en fitter) zijn. Dus niet te moeilijk, intensief maar niet tè en gezelligheid.

Dus: badminton!


Mijn naam : Paul Kruger

Leeftijd : 61 jaar

Speeldag : Donderdagavond 

Ik ben weer gaan sporten !!!!! De reden was omdat mijn conditie niet goed was i.v.m. mijn ziekte. Daarnaast heb ik altijd badminton een leuke sport gevonden. Ik ben blij dat ik het gedaan heb om bij Dropshot74 te gaat spelen. We hebben op de donderdag een leuke groep en er wordt toch voor onze leeftijd een leuke prestatie neer gezet.


Mijn naam : Anneke Jager

Leeftijd : 68 jaar

Sinds kort lid van OldStars Badminton.

Speeldagen: Maandag en Donderdag.

Ik ben op de maandagmorgen aan het Sporten bij Fysio Menterwolde (Pret Fysio) daar kreeg ik de Flyer van OldStars. Vanaf de Inloop direct als lid opgegeven !Waarom ik sport ???”Om fit te blijven!”Waarom Badminton ???Omdat er aan diverse beweegvormen wordt gewerkt.. Armen, benen .Reactievermogen ! Ook heel belangrijk zijn de Sociale contacten !!

Ik raad iedereen aan om mee te doen !!👍