Leden

Even voorstellen…

Mijn naam : Harma Schipper

Leeftijd : 58

Speeldag : donderdag

Ik ben weer gaan sporten omdat ik merkte dat mijn conditie achteruit ging en ik bij het minste of geringste spierpijn kreeg. Op een bepaald moment ga je de combinatie van een zittend beroep en ouder worden merken in je lijf. Ik heb heel lang alleen gewandeld maar miste het meer intensief bezig zijn. Bij het bedenken wat ik wilde gaan doen viel er heel veel af: niet sporten in m’n eentje, geen tijd en zin om te sporten in competitieverband, niet iets willen doen waarvan ik niet wist of ik dat zou kunnen, niet in groep met mensen die allemaal een stuk jonger (en fitter) zijn. Dus niet te moeilijk, intensief maar niet tè en gezelligheid.

Dus: badminton!


Mijn naam : Paul Kruger

Leeftijd : 61 jaar

Speeldag : Donderdagavond 

Ik ben weer gaan sporten !!!!! De reden was omdat mijn conditie niet goed was i.v.m. mijn ziekte. Daarnaast heb ik altijd badminton een leuke sport gevonden. Ik ben blij dat ik het gedaan heb om bij Dropshot74 te gaat spelen. We hebben op de donderdag een leuke groep en er wordt toch voor onze leeftijd een leuke prestatie neer gezet.


Mijn naam : Anneke Jager

Leeftijd : 68 jaar

Sinds kort lid van OldStars Badminton.

Speeldagen: Maandag en Donderdag.

Ik ben op de maandagmorgen aan het Sporten bij Fysio Menterwolde (Pret Fysio) daar kreeg ik de Flyer van OldStars. Vanaf de Inloop direct als lid opgegeven !Waarom ik sport ???”Om fit te blijven!”Waarom Badminton ???Omdat er aan diverse beweegvormen wordt gewerkt.. Armen, benen .Reactievermogen ! Ook heel belangrijk zijn de Sociale contacten !!

Ik raad iedereen aan om mee te doen !!👍